Η δική σου, premium φορολογική έδρα

man in white long sleeve shirt sitting on chair beside a dog

Η CORPUS Offices σας προσφέρει ολοκαίνουριους, ανεξάρτητους και αυτοτελείς, premium επαγγελματικούς χώρους με 29 ευρώ τον μήνα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Οι επαγγελματικές έδρες που σας προσφέρουμε είναι αυτοτελή δωμάτια, το καθένα με την δική του είσοδο, ιδανικές για Ανώνυμες Επιχειρήσεις και κάθε είδους επιχειρήσεις με αναγνωρίσιμο όνομα στην αγορά. Είναι κατάλληλες και νόμιμες τόσο για ΚΑΔ προσφοράς υπηρεσιών, όσο και για εμπορικές δραστηριότητες, όπως χονδρικό και λιανικό εμπόριο ή e-shop, καθώς και για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Επιπλέον, αποκτάτε την δυνατότητα δήλωσης της διεύθυνσης της νέας σας φορολογικής έδρας στο Google My Business!

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, με 29 ευρώ τον μήνα!

Ένας κορυφαίος επαγγελματικός χώρος γραφείων στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

woman in gray jacket sitting beside desk

All-inclusive

Ενοικιάζετε, με μια και μοναδική πληρωμή, επαγγελματικό χώρο γραφείου για φορολογική έδρα της Ανώνυμης Εταιρείας, της επιχείρησης (ατομικές επιχειρήσεις, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΕΕ, ΚΟΙΝΣΕΠ, ΝΕΠΑ) ή του οργανισμού σας (Σωματεία, Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες)!

Δεν πληρώνετε μεσιτική αμοιβή, εγγύηση, κοινόχρηστα, δημοτικά τέλη ή λογαριασμούς ΔΕΚΟ!

Αποκτάτε και επίσημη διεύθυνση και πραγματικό χώρο!

Premium διεύθυνση με 29 ευρώ τον μήνα!

Μεταμορφώσαμε έναν ιστορικό χώρο σε συγκρότημα φορολογικών εδρών υψηλού κύρους. Απογειωθείτε σήμερα με δήλωση έναρξης στην Εφορία, μεταφορά της έδρας σας ή δήλωση υποκαταστήματος στα γραφεία μας επί της οδού Καισαρείας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Θέλεις την δική σου διεύθυνση και φορολογική έδρα στην CORPUS;

Απογείωσε σήμερα την επαγγελματική σου παρουσία, δηλώνοντας την φορολογική σου έδρα στις διεύθυνσεις των συγκροτημάτων της CORPUS Offices: με το δικό σου Μισθωτήριο Συμβόλαιο, επίσημη Βεβαίωση Ανάρτησης της Μίσθωσης στο TaxisNet και διεύθυνση αλληλογραφίας συμβατή με το Google My Business στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!